ОСІННЯ ПОСАДКА ЛІСУ У КАРПАТАХ РАЗОМ З СЕРГІЄМ БУБКОЮ

У рамках проекту «Олімпійці Прикарпаття за чисте довкілля» 23.10.2019 р. відбулася посадка  лісу в урочищі «Дуба» кв12 виділ 12 площею 1,0га  в Дубівському лісництві  ДП « БрошнівськеЛГ».

 Щороку  до акцій долучаються діти, школярі, учасники АТО, громадські  організації,ЗМІ. Сьогодні  на наших теренах побував олімпійський чемпіон, Герой України Сергій Бубка. А також спортсмени – чемпіони Прикарпаття, а саме: голова  Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін , заступник голови відділення НОК Голіневич Людмила,

Неля Непорадна, Ірина Шепетюк, Тетяна Ляхович, Дарія Згоба, Надія Діденко, Сервін Сулейманов, та учасниця чемпіонату світу з легкої атлетики 2019 року – Христина Юдкіна. 

Гостей радо зустріли  мисливські сурми – оркестр студентів Болехівського лісотехнічного коледжу та школярі Болехівського ліцею на чолі з директором Черневим Ю.І.

В урочистостях  взяли участь і зі щирими словами привітань до присутніх звернулися президент Національного олімпійського комітету України, олімпійський чемпіон, Герой України Сергій Бубка, начальник Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Сахнюк, заступник голови Івано-Франківської обласної держадміністрації Віталій Федорів, народний депутат України Олександр Матусевич, голова Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін.

 Інструктаж по техніці безпеки провів Бойчук І.М. та з характеристикою ділянки ознайомила провідний інженер лісгоспу Котіль С.Б.

 Головне завдання працівників лісової галузі – це підвищення якості лісових насаджень та введення в лісові культури різних видів високопродуктивних деревних порід. Лісові культури створюються у відповідності до лісорослинних умов згідно розроблених проектів. Так,  як тип лісу  в кв 23 виділі 26  С3ЯПБ  – головна  порода Бк .  Було посаджено такі лісові культури як бук, явір та дугласію, які вирощені в власному розсаднику. Схема посадки 1м*2м, склад лісових культур : 6Бк2 Яв2Дг.

Всього висадили 4 600  шт сіянців.

Гарна осіння погода і веселий настрій стали  запорукою успішної  продуктивної праці у примноженні  зелених насаджень Карпат!

 ДП «Брошнівське ЛГ»  висловлює  щиру подяку Івано – Франківському ОУЛМГ, Національному Олімпійському комітету України та  усім хто долучився до проекту «Олімпійці Прикарпаття за чисте довкілля».