РУБАЮЧИ НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ, ПАМ*ЯТАЙТЕ!!!

Щорічно з наближенням новорічних та різдвяних свят додається клопотів у працівників державної лісової охорони. Причина цього – збільшення кількості незаконно вирубаних лісопорушниками новорічних ялинок.

Починаючи з грудня, працівники лісової охорони ДП “Брошнівське лісове господарство” проводять рейди, метою яких є виявлення випадків незаконного вирубування та перевезення новорічних ялинок. Нагадуємо, що цьогоріч у роботі рейдових бригад, крім працівників державної лісової охорони, беруть участь також працівники поліції. Просимо долучитися до цієї важливої справи – охорони молодих лісових насаджень від сокири лісопорушника – усіх небайдужих громадян – жителів Рожнятівщини.

Адміністрація ДП “Брошнівське лісове господарство” нагадує усім жителям Рожнятівщини, що вже сьогодні у кожному лісництві нашого підприємства є у достатній кількості для продажу новорічні ялинки, породи ялиці та смереки. І хто скористається нашою порадою, – вбереже себе від штрафів. Ціна лісової красуні залежить від її висоти – мінімальна роздрібна ціна на ялинку від 72-х гривень. Хто прислухається до наших порад – виграє подвійно ! І не затьмарить ні собі, ні своїй родині радість новорічних та різдвяних свят. А до лісопорушників ми і далі вживатимемо найсуворіші міри покарання. Штраф за зрубану ялинку має розмір від  1008,48 до 1388,25грн., в залежності від діаметру зрубаного дерева.