Відкриття рекреаційного місця “СИНІЙ ВИР” в Суходільському лісництві

  Відреагувавши на заклик Голови ДАЛРУ Юрія Болоховця про створення спеціалізованих лісових зон для відпочинку населення в лісі, для недопущення пожеж ( тому, що переважна більшість загорянь трапляється через необережне поводження людини з вогнем) , ДП “Брошнівський лісгосп” за ініціативи лісничого Суходільського лісництва Миколи Шияна збудували рекреаційне місце в Суходільському лісництві квартал 1 виділ 5 на в*їзді в  село Суходіл “СИНІЙ ВИР”.

      В мальовничому місці Карпат поблизу гірської річки Чечва зроблено альтанки для відпочинку, лавочки, столи, великий дитячий майданчик, мангал, ігровий майданчик, інформаційні стенди, облаштовані місця для вогню, місця для наметів, стоянка для автомобілів, смітники, туалет.

     На освяченні і відкритті зони відпочинку з місцевими парохами села Суходіл були присутні голова Спаської ТГ Микола Медвідь, староста села Суходіл Іван Шойла, директор лісгоспу Андрій Станкевич, головні спеціалісти, лісничі підприємства та місцеві жителі.

     Лісівники України пропонують альтернативу населенню і запрошуємо всіх відвідувати пункти рекреації. У нас їх близько 1500 по всій країні. На теренах лісгоспу вже облаштовані рекреаційні місця в Рожнятівському лісництві ( “Конвалія”, “Батин”), Дубівському лісництві (“Дубки”, “Бучки”), Ілемнянському лісництві (“Полянка”).
     Кожен рекреаційний пункт – це сучасні альтанки, кухня, зручні печі, місця для відпочинку  та дитячі майданчики. Все це обов’язково захищено мінералізованими смугами, щоб унеможливити пожежі.Такі пункти розташовані вздовж трас. Знайти зручний для себе варіант можна на карті https://forestry.org.ua/offer/pub21/uk-1/.
 Відвідування безкоштовно.
Тож запрошуємо в гості! Головне – це безпечно і комфортно.
P.S. Ну, і звичайно,)))підтримуємо чистоту разом