28 квітня 2021 р. – Всесвітній день безпеки та здоров*я на роботі

Цього року до Всесвітнього дня безпеки та здоров*я на роботі для його проведення МОП визначила гасла: “Передбачати готуватися та реагувати на кризу – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР”.

На підприємстві розроблений та виконаний місячник охорони праці. Зокрема, проведено позапланові інструктажі з працівниками, забезпечено необхідний захист та карантинні обмеження на підприємстві, забезпечено робітників спецодягом, спецвзуттям згідно встановлених норм. Також перевірено і оновлено аптечки першої медичної допомоги, обстежено будиночки обігріву та тимчасового перебування робітників.

Серед молодих спеціалістів лісгоспу провідний інженер з ОП Мицак С.В. провів засідання з метою підвищення рівня безпеки та гігієни праці молодих працівників, ознайомив їх з ризиками, які пов*язані з охороною праці.

На підприємстві вшанували пам*ять загиблих на виробництві та надали матеріальну допомогу сім*ям загиблих працівників Грелюк І.В., Луцик Л.О., Козаровській О.М. та інвалідам праці.

Також з нагоди Всесвітнього дня безпеки праці відзначили одноразовим матеріальним заохоченням  кращих працівників лісгоспу:

  • Шершеня Вододимира – лісоруба Грабівського лісництва
  • Єпішкіна Михайла – тракториста л/з робіт Дубівського лісництва
  • Яремчука Василя – верстатника деревообробних верстатів дільниці по переробці деревини