ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ

Вже стало доброю традицією святкувати третю неділю вересня,  теплого осіннього місяця – свято «День працівника лісу». З нагоди цього свята ми щороку підводимо підсумки своєї діяльності за рік – що вдалося зробити, що не змогли, не осилили, аналізуємо перемоги і прогалини, і звичайно, плануємо на наступний рік.

Цьогоріч особливих здобутків чи перемог ми не отримали, але в економічно складний початок 2020 року, долаючи наслідки весняної стихії на теренах лісгоспу, ми «втримали підприємство на плаву», розвиваємось і працюємо далі.

За очікуваними показниками за 9 місяців 2020 року ДП «Брошнівський лісгосп» реалізує продукції на суму 45 млн.грн., сплатить податків, зборів до бюджетів усіх рівнів – 18,3 млн.грн., тобто до бюджету держави у виглядів податків поверне 40,7% отриманих коштів. Державного фінансування лісгосп не отримує з 2014р.

Поряд з цим, ми виконуємо основні лісівничі завдання: за цей рік заліснено 255,2 га вирубок, планується осіння посадка лісових культур на площі 27 га, проведено доглядів за лісовими культурами на площі 363 га, проведено доглядів у розсадниках – 0,94га, проведено рубок догляду за лісом у молодняках на площі 6,1 га, влаштовано мінералізованих смуг – 6 км, проведено винищувальні роботи в осередках шкідників і хвороб на площі 160 га.

Значної шкоди весняна повінь завдала не тільки лісовим дорогам, мостам, насадженням, а й базовому розсаднику Грабівського лісництва, де було знищено посадматеріал на площі 0,2га. На сьогоднішній день розсадник приведений у належний стан, відновлено школи, ділянки розчищено від намули, каміння, нанесених залишків сміття. Окрема подяка за це робітникам на лісогосподарських роботах Гембі І.М., Винник І.М., Соломон Г.П. під керівництвом лісничого Курча І.І.

ДП «Брошнівський лісгосп» щорічно відзначає своїх кращих працівників. Не виняток і цьогорічне дистанційне святкування.

Найвищих нагород в цьому році удостоїлись такі працівники:

Почесної грамоти Державного агентства лісових ресурсів України –  тракторист на вивезенні лісу 6 розряду Грабівського лісництва Василишин Василь;

Подяки Голови Державного агентства лісових ресурсів України – лісоруб 6 розряду Ілемнянського лісництва Блекот Василь.

Також Почесною грамотою Голови Ів.-Франківської ОДА і Голови обласної ради нагороджено  майстра лісу Грабівського лісництва Бойчука Івана.

Грамотою Рожнятівської РДА нагороджений лісничий Рожнятівського лісництва Марій Віталій.

Грамотою Голови  Брошнів-Осадської ОТГ відзначено начальника нижнього складу Бойчук Ольгу.

Керівництвом нашого підприємства відзначено кращих працівників та нагороджено Грамотами ДП «Брошнівський лісгосп» таких працівників: помічника лісничого Лугівського лісництва Прокопіва О., майстра лісу Спаського лісництва Федорана М.. начальника відділу ОЗЛ Цуциловського І., верстатника д/о верстатів дільниці по переробці деревини Гончаренка С., водія гаражу Клима М., провідного інженера відділу лісового господарства Мазуркевича Р.

Перелічити усіх не можливо, але кожний працівник нашого підприємства – це перш за все, лісівник, який виконує свої лісівничі функції, який переживає за ліс і за Україну, який в час інформаційної «війни» проти працівників лісу все таки залишається і працює тут, за невисоку зарплату, за ще ту частинку неприватизованої української державної власності, частинку наших з Вами Карпат. Тому,

ШАНОВНІ ЛІСІВНИКИ – працівники, пенсіонери лісових і деревообробних підприємств, підприємці зайняті у лісовій і в деревообробній галузі!

Вітаємо Вас з професійним святом – Днем працівника лісу!

Зичимо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, достатку, благополуччя, чистого і мирного неба, професійного росту, здійснення задумів!

Збережемо красу українських Карпат разом!

З повагою та щирими вітаннями адміністрація ДП “Брошнівський лісгосп”