Вітання з Днем працівника лісу

День працівника лісу — не лише професійне свято, яке за традицією відзначаєтеся золотої осені. Це, можна сказати, своєрідний іспит совісті для наших співвітчизників у самооцінці ставлення до рідної природи і до лісу. Ваша професія лісівники — одна з найважливіших на Землі. Оскільки ліси – це прекрасний, здібний до відтворення природний комплекс, надійний екологічний щит, який захищає природу і забезпечує охорону здоров‘я людини. Для України це безцінний дар, особливе багатство.

     Діяльність майже стотисячного колективу працівників лісогосподарської галузі має особливе значення. Нині перед лісівниками стоїть низка надважливих завдань. Вам належить і надалі збільшувати лісистість території країни до європейського рівня, оберігати екологічну привабливість лісів, запроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, використання лісових ресурсів та корисних властивостей лісу, боротися із самовільними вирубками, пожежами та шкідниками, піднімати матеріальну базу лісової науки й освіти до сучасного європейського рівня.

     Шановні працівники лісу!

Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання

з професійним святом.

Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу.
Святкуючи разом з Вами, бажаємо щоб це свято принесло у Ваш дім щастя, добро і надію на краще майбутнє. Щиро зичимо благополуччя, щоб реалізовувались Ваші кращі задуми і була щасливою доля.

Всім святкового настрою, удачі, достатку і здоров’я.
Мудрості і терпіння, злагоди і достатку, успіхів, творчої праці, віри у прекрасне майбутнє України.

 

З повагою   колектив ДП «Брошнівське ЛГ»