ОНОВЛЕНО РЕКРЕАЦІЙНЕ МІСЦЕ В УРОЧИЩІ “КОНВАЛІЯ”

Рекреаційне місце “Конвалія”, що на Рожнятівщині, запрошує відпочивальників

     Ось таке затишне рекреаційне місце в урочищі «Конвалія» для місцевих і приїжджих поціновувачів природи відкрили лісівники Рожнятівського  лісництва Державного підприємства “Брошнівське лісове господарство”. У цьому  місці  відпочинку, яке до речі, є популярним серед відпочивальників, встановлено кілька добротних, змайстрованих в сучасному стилі альтанок, місце для паркування автомобілів, місця для  розведення вогнища ,  майданчик для футболу, волейболу, дитмайданчик для дозвілля дітей із колисанками та іншими спеціальними спорудами, за допомогою яких діти можуть розважитися «просто неба». Також «Конвалія » – дивує відвідувачів розкішною піччю для приготування страв на свіжому повітрі.  Встановлені смітники для сміття. Є туалети тощо…

“Рівень культури поведінки відпочивальників у лісі, зокрема в рекреаційних пунктах, останнім часом значно зріс. Люди не псують споруди, ведуть себе належно, прибирають після пікніків, не залишають сміття, а викидають у відведене місце. При такому взаєморозумінні з громадськістю нам, лісівникам, значно легше виконувати інші завдання, є бажання і в подальшому створювати подібні затишні відпочинкові зони.”

ДП «Брошнівське ЛГ» просить   відпочивальників, для запобігання виникненню  пожежі, розводити вогонь не скрізь, а тільки там, де стоять мангали або є огороджене камінням місце для вогнища. Крім того, створені санітарні зони та смітники – просимо не смітити і не нищити майно в рекреаційному місці.

Приємного Вам  відпочинку в цивілізованих  місцях!!!