Відбулася V обласна звітно-виборна конференція профспілки працівників лісового господарства України

Відбулася V обласна звітно-виборна конференція профспілки працівників лісового господарства України

 

У залі Івано-Франківського обласного управління відбулася V обласна звітно-виборна конференція профспілки працівників лісового господарства.

У ній взяли участь Олег Ярошик, т.в.о. начальника Івано-Франківського ОУЛМГ, голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Ігор Хомишин, голови профспілкових організацій лісогосподарських підприємств, інші запрошені делегати.

Конференція розглянула звіт про роботу профспілки за період 2016-2021 років, звіт ревізійної комісії обласної профспілкової організації, питання обрання голови, президії обласної організації, вибори делегатів на всеукраїнський з’їзд профспілки працівників лісового господарства, що відбудеться 11 листопада, делегування до складу ЦК профспілки і Ради федерації профспілок області.

Учасників конференції поінформували про діяльність державних лісогосподарських підприємств та головні завдання, які стоять перед профспілковими організаціями. Ігор Хомишин повідомив про необхідність змін у законодавстві для захисту прав людей, роль профспілки та головні пріоритети, а також наголосив на значенні профспілки для підприємства, досягненнях та цілях, які ставлять перед собою.

Голови первинних профспілкових організацій підприємств прозвітували про роботу і висловили пропозиції щодо організації роботи у подальшому. У підсумку керівництво обласною організацією профспілки працівників лісового господарства України довірили Любомиру Павловичу Пастернаку.

Олег Ярошик, т.в.о. начальника Івано-Франківського ОУЛМГ, привітав новообраного голову і побажав успіхів на новій посаді.

DSC 8604

DSC 8606

DSC 8648

DSC 8654