До уваги деревообробників!

15 червня 2020 року організатор Прикарпатська універсальна товарна біржа з використанням електронної торгової системи ДП «ЛІАЦ» проведе електронні аукціонні торги необробленою деревиною, що планується до заготівлі у третьому кварталі 2020 року.

Лісогосподарські підприємства Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства для потреб переробки виставили 125,4 тис. куб.м необробленої деревини, у тому числі 72,3 тис. куб.м лісоматеріалів круглих та 53,1 тис. куб.м дров’яної деревини як промислового, так і непромислового використання.

Серед лісоматеріалів круглих для потреб переробки на продаж виставили:

– ялинових – 50,5 тис. куб.м;

-ялицевих – 10,1 тис. куб.м;

– букових – 7,4 тис. куб.м;

– дубових – 1,18 тис. куб.м;

– вільхових та березових – 1,13 тис. куб.м.

Запрошуємо усі деревообробні підприємства взяти участь в електронних торгах.

Для потреб плитного виробництва також виставлено на продаж 29,2 тис. куб.м дров’яної деревини хвойних порід та 3,5 тис. куб.м – м’яколистяних порід.

Запрошуємо наших партнерів – виробників плит ДСП, МДФ, OSB та інших взяти участь в електронних торгах.

Для виробництва деревного вугілля, дров колотих, енергетичної тріски виставлено на продаж 11,2 тис. куб.м дров’яної деревини твердолистяних порід.

Запрошуємо деревообробників та інших споживачів взяти участь у торгах.

У свою чергу, лісогосподарські підприємства гарантують учасникам аукціону своєчасну та якісну поставку лісопродукції у визначені договором терміни.

Інформація щодо обсягів лісопродукції та цін на неї в розрізі лісогосподарських підприємств знаходиться на сайті Прикарпатської універсальної товарної біржі – http://pfg.if.ua/.

До зустрічі на електронних торгах!!!!