ПІДСУМКИ конкурсу “Людина і ліс” в межах акції “Майбутнє лісу в твоїх руках”

Підведено підсумки конкурсу «Людина  та ліс» та нагороджено переможців Грамотами та одноразовими  матеріальними заохоченнями.

Відповідно  до Положень про проведення конкурсів  на кращий твір та малюнок на тему «Людина та ліс», серед  учнів шкіл-інтернатів для дітей  з особливими потребами, що проводились в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє  лісу в твоїх руках», конкурсна комісія ДП «Брошнівський лісгосп», до складу якої  ввійшли спеціалісти  лісового  господарства, представники  Товариства лісівників  України та профспілки працівників лісового господарства, провели оцінку робіт.

За результатами  конкурсу за перше місце за кращий малюнок на лісову тематику   нагороджено Грамотою та одноразовим  матеріальним заохоченням  в  сумі 1500 грн. ученицю комунального  закладу «Центр соціальної реабілітації дітей –  інвалідів Рожнятівської РДА», що розташований у смт.Брошнів-Осада – Шпак Вікторію Олександрівну.

Друге місце  в конкурсі на кращий малюнок на  лісову тематику отримала робота   учня  4 класу   Перегінської  школи -інтернату –  Базіва Андрія Васильовича. Його нагороджено Грамотою та одноразовим  матеріальним заохоченням                   в сумі 1000 грн.

Третє місце в конкурсі зайняв малюнок  учня  4 класу Перегінської  школи – інтернату  – Атаманчука   Володимира  Степановича, його також нагороджено Грамотою та одноразовим матеріальним заохоченням в сумі 800 грн.

Адміністрація ДП «Брошнівський лісгосп» вітає переможців конкурсу та бажає їм міцного здоров’я та успіхів у навчанні!

Запрошуємо дітей, молодь Рожнятівщини брати активну участь у щорічній акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».

 

 

Адміністрація  ДП «Брошнівське ЛГ»