ФАО допоможе вдосконалити електронний облік деревини в Україні

ФАО допоможе вдосконалити електронний облік деревини в Україні

7 лютого Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький провів робочу зустріч з експертом лісового господарства Регіонального офісу Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) по Європі та Центральній Азії Екремом Джаці та представником офісу ФАО в Україні Михайлом Малковим.

Зазначимо, що Держлісагентство протягом довгого часу плідно співпрацює з ФАО з питань удосконалення лісового господарства. Пан Джаці коротко окреслив роботу ФАО в регіоні та зазначив стосовно керівної ролі України у роботі Європейської лісової комісії ФАО.

Під час зустрічі Андрій Заблоцький повідомив представників ФАО про основні напрямки розвитку лісового господарства та задачах Уряду, окреслених Держлісагентству.

Сторони обговорили можливі пріоритети підтримки лісового господарства України за фінансової підтримки ЄС. Зокрема, узгоджено отримання підтримки на удосконалення системи електронного обліку деревини, покращення комунікації та забезпечення прозорості ведення лісового господарства в рамках планів Держлісагентства зі створення Єдиного лісового порталу.

Прес-служба Держлісагентства