ТУРНІР з ВОЛЕЙБОЛУ приурочений до Дня працівника лісу

7 серпня в спорткомплексі м. Долина відбувся  обласний регіональний  турнір з волейболу  серед колективів лісового господарства  з ініціативи  Івано-Франківського ОУЛМГ та обласної організації профспілки, присвячені «Дню працівника лісу». Команди, які будуть  брати участь розбиті на 5  груп, за територіальним розміщенням лісгоспів. В турнірі  взяли участь 4 команди з 1 групи : ДП «Брошнівське ЛГ»,  ДП «Осмолодське ЛГ» , ДП «Вигодське  ЛГ», ДП «Болехівське ЛГ». Дружній настрій, посмішки на вустах учасників, яскраві кольори форм команд, сприяли створенню святкової атмосфери. 

 В першій грі впевнено  виграла команда Брошнівського лісгоспу  і в запеклій боротьбі   здобула перемогу у Болехівського ЛГ, Осмолодського ЛГ та Вигодського ЛГ, зайнявши   перше місце. Переможці  будуть представляти наш округ  на обласних змаганнях. Активну участь в грі проявили  Прокопів Олег , Кравців Михайло , Лешко Василь , Клим Мирослав.

Капітан  команди Зорій  Ілько зазначив:

“Цей турнір – гарна традиція, яку започаткував Івано-Франківське ОУЛМГ. Такі заходи не лише популяризують волейбол серед лісгоспів, але й  сприяє покращенню спортивно-масової та оздоровчої роботи серед працівників галузі “.